Fika hos fröken olsson

Bokklubben hade som sagt premiär igår och vi fikade hos fröken olsson. Självkart ska cafét granskas! Here it goes!

Var: Fröken olsson ligger precis bredvid kompassen ovanför fredsgatan. Står man vid ingången till condeco så ligger det på höger sida. Man ser de oranga markiserana!
När: Bokklubben träffades klockan 18.00 på en lördag.
Folk: Cafét är ganska stort så det fanns gott om platser. Väldigt blandat med folk! Det fanns ett gäng glada 30-åriga kvinnor som satt och fikade. Unga par, äldre vänner. Helt klart blandat! Men kanske lite mer åt det yngre hållet.
Stämmning: Ingen direkt mysig stämning. Cafét är väldigt stort så det ger ingen sådan mysig känsla när det är lite trångt. Men det är trämöbler och ganska luftigt.
Mat/fika: Jag beställde en mellan latte för 30kronor, kostar som de flesta lattar. Jag är en skumälskare och blev väldigt besviken när skummet var kallt. Det brukar faktiskt inte vara det, så en liten anmärkning där. De andra tjejerna köpte varsin the för 24kronor. Vilket är ganska dyrt, men det var gott och jag tror att de bjuder på påtå!
Frukost:
Det har de!
Poäng: De får 3 av 5 på grund de dyra priserna. Smörgåsarna hos fröken olsson är alldeles för dyra och cafét har ingen direkt mysig känsla. Men passar perfekt om man är några stycken som ska fika.

Övriga anteckningar: Det var många i personalen som stod vid kassan, så det gick snabbt och effektivt. Deras kladdkaka är gudomlig av tidigare erfarenheter! Ligger centralt och passar perfekt för en liten fika!

ga
Stefanie, jag (katrin) och Anna-Karin utandför fröken Olsson. Frida agerar fotograf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback