Café Garbo

Var: Garbo på vasagatan, en liten källarnedgång mellan Dalí och Rosa Pantern. Hållplatsen Vasaplatsen ligger perfekt, näsa tillhands.

När: Vi träffades 18.30 på en fredag. Det var lungt, ingen rusning, man kunde ta bästa platsen utan problem... Även om man går dit på dagen så är det ganska folktomt, sitter lite par välplacerade i hörnen men det är ett perfekt tillfälle att disskutera typ hemorojder, det är ingen som lyssnar ändå.

Hur: Vi bestämde oss for varsin rejäl bit (man blev verkligen JÄTTE mätt) paj, en rabardber och en äpple. De var sjukt goda presis lagom mycke deg, så det smakade något, och jätte goda frukter i. När vi frågade efter mer vaniljsås till pajerna dränktes de nästan av välvilja och sås.

Folket: Det verkar vara ett riktigt två  två café!! Fullt med par och tjejer med kompis och kille med kompis. Inga gäng utan mer människor som satsar på ett ensamma lösa världsproblemen. De flesta var i djupa disskutioner.
Jag har hört att detta skulle vara stam stället för Hvitfeldska elever, men dom såg vi inte många av. Då kändes det mer som universitetare.

Priser: Stor latte och stor pajbit kostade 61kr. Kostar som det flesta andra caféer, dyrt men minta så man gör därifrån.

Stämning: Det var ganska lågmält, men mysigt. Ljus på borden och tavlor på Greta!!

Övriga notiser: Jag måste bara tipsa om deras taco tallrik! Underbart gott, köttfärs och nachos och sallad och sås, den blir din för typ 59kr.!!!

Kommentarer
Postat av: Estelle

Kul blogg!

Postat av: katrin karoliina

Estelle: Vi hoppas kunna ge många tips! :)

2006-11-12 @ 15:33:24
URL: http://katrinkaroliina.blogg.se
Postat av: Hokamo

I like your website. Good job.

2008-02-07 @ 07:44:37
URL: http://hokamo.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback