Le pain francais

125595-14




125595-15

135697-21

Var: Den stora franska bagaren som öppnat på en tvärgata till avenyn. Jag vet tyvärr inte vad gatan heter, men det är den där vagnarna som åker till korsvägen svänger ner.

När: Vi kom vid halv tio en söndag (idag 1:a advent!).

Stämning: Vi var de första gästerna, men det fulldes på efterhand. Vi gick kvart i elva och då var nedervåningen (och den är riktigt stor) nästan full.

Fika: Vi åt fransk frukost bestående av; en halv baugett, en croissant, tre ost skivor, en liten (och jätte söt) burk marmelad, ett glas apelsin juice och en café au lait. 55kr. När vi fick in maten upptäckte vi att det var lite torftigt som frukost så vi utökade till frukost de luxe(+ 10 kr.`) då får man ett hårdkokt ägg och en yoghurt.

Betyg: En tvåa!! Kaffet var blaskigt, det var inga grönsaker och juicen var ljummen. Caféet var jätte fint inrett och det får med lätthet plats barnvagnar(i plural) men vi tyckte att frukosten var för dålig och kaffet var katastrof.

Ska ni äta frukost, gå till Le petit café, i haga, men för att sitta och prata och dricka te är franska bagaren bra. ( Teet Normandie rekomenderas verkligen) Men ska man servera frukost ska man göra det ordentligt.
Vi ska snart försöka få till en frukost på Villerkulla också, men dom har aldrig öppet när vi kommer...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback